Elephas Qi langaton latausasema

Uudessa puhelimessa on Qi-latausvalmius eli langaton lataus, joten päätin tilata tällaisen Elephas valmistaman kohtuuhintaisen latausaseman.

Elephas Qi -latausasema käyttää 3-coil eli kolmen erillisen käämityksen tekniikkaa, joka varmistaa sen toimivuuden yleisimpien puhelinmallien (Qi-latausvalmiudella varustettujen) kanssa. Joissakin latausasemissa kelat eivät välttämättä osu sopivaan kohden sopivalle etäisyydelle, jolloin lataus ei kaikissa asennoissa tai kaikille laitteille onnistu.

Ensimmäisen latauskerran perusteella vaikuttaisi olevan vähintään yhtä nopea kuin normaalilla USB-laturilla lataaminenkin. Käyttäessä liitännät suojaavaa paksua suojakuorta se on lähes ehdoton hankinta, jotta ei tarvi sählätä liittimen kanssa.

Tähän laturiin kännykän laittaa kätevästi yhdellä kädellä. Ja ottaa käyttöön vielä helpommin heti tarpeen vaatiessa.
Kaapelin kytkeminen Micro-USB-liittimeen kunnollisen suojakuoren kanssa sen sijaan vaatii kaksi kättä ja keskittymistä. Samoin piuha on hankala ottaa pois latauksen päättyessä. Muutamia kertoja puhelin on lentänyt lattialle vähän tiukempaa latauskaapelia kiskoessa, kun tullut kiire lähteä ja ottaa puhelin mukaan. Tämän laturin avulla ne tilanteet jäävät kokonaan pois.

Helppoa ja yksinkertaista, toimivaa.

<3 tech