Hyvä pikapesu ja helpompaa rengaspaineiden tarkistusta (Neste Quick Wash)

Neste Oil Korso uusi hiljattain Quick Wash pesulaitteensa ja sen kylkeen tuli myös muuta uusittua tekniikkaa.

Aloitetaan pesusta. Pesuautomaatti sisältää nykyisin kosketusnäytön ja viivakoodinlukijan. Itse käytän vain harjatonta pesua näissä, joten kokemukset rajoittuu siihen. Ohessa kahden kuvan "sarja" pesutuloksesta.

Kuten kuvasta näkyy, rapa on lentänyt ja suolaa tullut enemmän kuin riittävästi. Siitä huolimatta harjaton pesu suoriutui pesu-urakasta varsin mainiosti. Siitä saanee kiittää rotosuuttimien lisäksi myös hyvää pesuainetta. Käytetystä pesuainelaadusta mulla on hyvä arvaus työn puolesta, sillä erästä todella hyvää pesuainetta käytetään useissa kyseisen ketjun asemista.

Ja sitten ilmanpaineiden ja pesunesteen täytön kimppuun.

Uusitun pesulaitteen kyljessä on tosiaan modernia tekniikkaa. Puhdasta vettä saa suoraan annostelulaitteella nestesäiliöönsä ja ilmanpaineet tarkistetaan omalla pistoolillaan. Käyttö on niin helppoa, että enää naisväkikään ei voi käyttää tekosyynä "mutku mä en osaa". Kyllä varmasti osaat. Ensin ruuvataan venttiilinhatut pois, sitten käydään laittamassa laitteeseen haluttu tavoitepaine ja tämän jälkeen jokainen venttiili käydään läpi pitämällä täyttöpistoolia kiinni kunnes laite piippaa. Sitten venttiilinhatut kiinni ja tuoreemmassa ajokalustossa auto saattaa haluta myös kuittauksen rengaspaineiden valvonnalle ajotietokoneen valikosta. Se ei kuitenkaan ole välttämätöntä, kun tiedät paineiden olevan kunnossa.
Ja ei muuta kuin kovaa ajoa!